Om Villaägarnas Riksförbund

Enskede Villaägareförening är medlem i Villaägarnas Riksförbund.

 

Detta är Villaägarnas Riksförbund
Villaägarna skapar nytta och arbetar för bättre villkor för alla Sveriges småhusägare. Förbundets vision är att alla ska kunna förverkliga sina småhusdrömmar. Villaägarna har ca 317 000 medlemshushåll.
Genom att samla landets villa- och fritidshusägare i en stark och partipolitiskt obunden organisation ska medlemmarnas intressen tillvaratas. Medlemsarbetet bedrivs lokalt, regionalt och nationellt och präglas av kvalificerad kompetens inom förbundets verksamhetsområden som är intressepolitik, rådgivning och medlemsförmåner.

Vårt övergripande mål är lägre kostnader för villa- och fritidshusboendet, en god boendemiljö och att en ökad andel av befolkningen ska kunna välja att bo i eget hus. Tillsammans ger det långsiktig trygghet för landets småhusägare.
•Intresseorganisation för småhusägare
•317 000 medlemshushåll
• Utan eget vinstintresse
• Partipolitiskt obunden
• Arbetar för bättre villaägarvillkor idag och i framtiden
•8 regionkontor
•300 lokalföreningar
4 goda skäl att bli medlem i Villaägarna!
1.    Medlemskapet är ett enkelt sätt att göra din röst hörd- opinionsarbetet förbättrar för dig som småhusägare.
2.     Kostnadsfri rådgivning med en lång rad experter, t ex inom juridik, energi, byggnadsteknik, arkitektur och trädgårdsskötsel.
3.    Du spar tid och pengar genom att utnyttja dina medlemsrabatter inom t ex energi och uppvärmning, bredband, telefoni, larmtjänster, försäkringar, färg, byggvaror, hotellboende, hushållsnära tjänster- hemfrid m m.
4.    Medlemstidningen Villaägaren 5nr/år. Spännande och inspirerande artiklar för dig som är intresserad av ditt boende.


Faktauppgifter Villaägarna
Adress: Box 7118, 192 07 Sollentuna
Tel: 010-750 01 00
Fax: 010-750 0250
Hemsida: www.villaagarna.se

 

Sidan uppdaterad på 0.06 sekunder
584,647 unika besök